Shopping

Hej alla!
 
Igår så var jag och mamma i stan och letade efter en vinterjacka och ett par skor.
Det började med att jag hittade en jätte fin vinterjacka men jag var ändå osäker så vi gick till NK och kollade efter vinter jackor, där fan det jääätte många fina men ingen i min smak om man säger så, haha det knäppaste var att vi hittade en verkligen JÄTTEFUL jacka som konstade 50 000. Men liksom som hittat...
Haha, det slutade med att jag köpte en fin jacka på Åhlens city och jag fick med mig hem en pälskrage till jackan, en mössa, thomas sabo berlock. Visar bilder i kväll eller imorgon, för nu måste jag verkligen fortsätta att plugga!


Fin bild på Håkan Hellström, apropå ingening!


FÖRLÅT


Förlåt förlåt förlåt!
Anledingen varför jag inte har bloggat är för att jag har varit osäker på om jag skulle fortsätta att blogga på den här bloggen eller på min gamla som jag hade med några kompisar. Men jag har verkligen bestämmt mig nu för att stanna kvar och blogga på den här bloggen och jag lovar er bättre uppdatering.


2011-10-08


Godmorgon sunshines!
Vaknade nyss av att någon ringde och jag insåg nu att shit va pigg jag e.
Idag ska jga bara ta det lugnt och sen plugga lite och sen måste jag verkligen till stan med mamma för att köpa en ny berlock till mitt underbara armband. Satt igår när jag kom hem från skolan och kollade igenom vilken skönhet jag ska köpa....det gick ju sådär va! Fan att det ska finnas så många snygga berlocker.

BEAUTIFUL PEOPLEBajfinabilder på mig och min kompis Agnesbolling....singel och sökande bara så ni vet!

I'M IN LOVEKläder ifrån H&M, CUBUS, ACNE, WHYRED